ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ-ΧΩΡΟΒΑΤΕΣ


.Ονειρέψου δεν απαγορεύεται ακόμα!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

CIA KAI ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ

 


  

 


 

Δολοφόνησε η CIA την Μέριλιν Μονρόε προτού αποκαλύψει στοιχεία για τους εξωγήινους και την ύπαρξή τους; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ένας διάσημος ουφολόγος-ερευνητής

H αλησμόνητη ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου του 1962 και ο θάνατός της αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Αλλά δεδομένου ότι δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας οι συνθήκες του θανάτου της Μονρόε παραμένουν ανεξήγητες. Το μυστήριο δεν έχει ακόμη λυθεί, ενώ διατυπώνονται έκτοτε αδιαλείπτως εκδοχές και σενάρια, όπως ότι έπεσε θύμα δολοφονίας, σενάρια που επανέρχονται στο προσκήνιο καθώς την 1η Ιουνίου συμπληρώνονται 83 χρόνια από τη γέννησή της.

Προ διετίας ο δρ Στίβεν Γκριρ, ιδρυτής του Κέντρου για τη Μελέτη της Εξωγήινης Νοημοσύνης, υποστήριξε μιλώντας στο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Unacknowledged” ότι είχε φθάσει στα χέρια μια άκρως απόρρητη περίληψη τηλεφωνικής συνομιλίας της Μέριλιν Μονρόε με τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κένεντι, δύο μέρες πριν βρεθεί νεκρή. Οι δυο τους φέρονταν να έχουν ερωτικό δεσμό και κυβερνητικοί αξιωματούχοι λέγεται ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνό της για να μην διαρρεύσει τυχόν μυστικά. Το ντοκουμέντο, που ο Γκριρ χαρακτήρισε «θανατική καταδίκη», έφερε τον τίτλο «project φεγγαρόσκονη», φράση που σύμφωνα με τον συνομωσιολόγο χρησιμοποιούσε η CIA αναφερόμενη σε θέματα που αφορούσαν τα UFO.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ